Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Osobiscie ni przepadam za wątrobką, ale w tym wydaniu mi bardzo smakuje
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 700
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12496
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 700
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12496
Składniki
Wątróbke umyc,oczyscic ,przyprawic i osuszyc recznikiem papierowym.Wątróbke smarzyc z obu stron na patelni(pod przykryciem)cebulę pokroic w piórka,podsmarzyc i dodac odrobine soli.Usmażoną wątrobkę przelożyc do żaroodpornego naczynia,na wierzch ułożyc cebulę i całosc polac śmietaną.Piec w temp.190st C przez ok 20 min