Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Osobiscie ni przepadam za wątrobką, ale w tym wydaniu mi bardzo smakuje
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 2736
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2347
Włoski klasyk, który jak mawiają został wymyślony przez prostytutki, żeby wab...
Odsłon: 702
Przepis dnia
Makaron z cukinią, suszonymi pomidorami i chrupiącym boczkiem - pomysł na szy...
Odsłon: 1281
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 2736
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2347
Włoski klasyk, który jak mawiają został wymyślony przez prostytutki, żeby wab...
Odsłon: 702
Przepis dnia
Makaron z cukinią, suszonymi pomidorami i chrupiącym boczkiem - pomysł na szy...
Odsłon: 1281
Składniki
Wątróbke umyc,oczyscic ,przyprawic i osuszyc recznikiem papierowym.Wątróbke smarzyc z obu stron na patelni(pod przykryciem)cebulę pokroic w piórka,podsmarzyc i dodac odrobine soli.Usmażoną wątrobkę przelożyc do żaroodpornego naczynia,na wierzch ułożyc cebulę i całosc polac śmietaną.Piec w temp.190st C przez ok 20 min