Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatne, niezwykle soczyste, po prostu pyszna propozycja na szybki obiad.
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9207
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2393
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1178
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 208
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9207
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2393
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1178
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 208
Składniki
Wątróbki myję, osuszam, panieruję w mące i podsmażam na gorącym oleju z obu stron na rumiano.
Umyte jabłka kroję na ćwiartki, usuwam gniazda nasienne i kroję na ósemki. Dodaję do podduszonych wątróbek.
Cebulę podsmażam na osobnej patelni, aż będzie szklista i przekładam do wątróbek z jabłkami. Podlewam winem, posypuję przyprawami i duszę pod przykryciem około 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Gotowe dosalam do smaku i podaję z ziemniakami z wody.