Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i smaczna wątróbka i szybka
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 530
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16796
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 525
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 530
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16796
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 525
Składniki
Cebule kroimy na dużą kostkę, wątróbkę czyścimy i kroimy na połówki i następnie płuczemy i wysuszamy. Cebule smażymy na tłuszczu, aż się zarumieni, wątróbki obtaczamy w mące i dodajemy do cebuli, całość dusimy pod przykryciem, na około ostatnie 10 minut ścieramy jabłko na grubej tarce bezpośrednio do dania.