Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i smaczna wątróbka i szybka
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 132
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3748
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 167
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 132
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3748
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 167
Składniki
Cebule kroimy na dużą kostkę, wątróbkę czyścimy i kroimy na połówki i następnie płuczemy i wysuszamy. Cebule smażymy na tłuszczu, aż się zarumieni, wątróbki obtaczamy w mące i dodajemy do cebuli, całość dusimy pod przykryciem, na około ostatnie 10 minut ścieramy jabłko na grubej tarce bezpośrednio do dania.