Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i smaczna wątróbka i szybka
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 621
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4386
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 621
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4386
Składniki
Cebule kroimy na dużą kostkę, wątróbkę czyścimy i kroimy na połówki i następnie płuczemy i wysuszamy. Cebule smażymy na tłuszczu, aż się zarumieni, wątróbki obtaczamy w mące i dodajemy do cebuli, całość dusimy pod przykryciem, na około ostatnie 10 minut ścieramy jabłko na grubej tarce bezpośrednio do dania.