Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, ale bardzo smaczna w przygotowaniu japońska zupa
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2112
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 117
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 205
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2112
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 117
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 205
Składniki
Gotuję makaron do Ramenu zgodnie z instrukcją na opakowaniu i przekładam na talerz.
W garnku w, którym gotuję zupę (to inny garnek niż ten w, którym gotuję makaron) podsmażam szalotkę czosnek oraz chili przez około 1 minutę na rozgrzanym oleju cały czas mieszając. Następnie dodaję pastę Miso i mieszam, aż składniki się połączą. Dodaję litr wody i gotuję na średnim ogniu zupę przez około 15 minut. Ugotowany makaron zalewam zupą i częstuję siebie oraz gości!