Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, ale bardzo smaczna w przygotowaniu japońska zupa
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7885
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 301
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3121
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7885
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 301
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3121
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
Gotuję makaron do Ramenu zgodnie z instrukcją na opakowaniu i przekładam na talerz.
W garnku w, którym gotuję zupę (to inny garnek niż ten w, którym gotuję makaron) podsmażam szalotkę czosnek oraz chili przez około 1 minutę na rozgrzanym oleju cały czas mieszając. Następnie dodaję pastę Miso i mieszam, aż składniki się połączą. Dodaję litr wody i gotuję na średnim ogniu zupę przez około 15 minut. Ugotowany makaron zalewam zupą i częstuję siebie oraz gości!