Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i smaczne danie, niewiele składników, krótki czas przygotowania... same plusy.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 234
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 221
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1327
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 796
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 234
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 221
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1327
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 796
Składniki
Na oliwie podsmażam cebulę.
Dodaję pokrojone w paski boczniaki. Dodaję przyprawy: wędzoną paprykę, sól i pieprz.
Kroję paprykę w drobną kostkę i dodaję do garnka. Podsmażam ok. 15 minut (muszą być dobrze przysmażone i miękkie).
Dodaję syrop klonowy, sos sojowy i musztardę. Mieszam i chwilę gotuję. Dodaję śmietankę i przecier pomidorowy. Chwilę gotuję.
Posypuję natką pietruszki. Podaję z dowolnym pieczywem.