Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i smaczne danie dla wegetarian.
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12275
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1495
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 100
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12275
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1495
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 100
Składniki
Wykonanie: Tłuszcz rozgrzać na patelni i udusić na nim pokrojoną w plastry cebulę. Następnie dodać cukinię pokrojoną w plastry, poszatkowaną kapustę, krótko poddusić. Dolać wody i wszystko gotować około 20 minut. Pod koniec duszenia dodać pomidory z puszki razem z sosem, przyprawić do smaku ziołami i oregano. Gotowe danie doprawić curry. Krótko przed podanie posypać danie startym serem.