Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych, którzy nie mają zbyt wiele czasu na gotowanie polecamy szybkie i kolorowe leczo.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10598
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6119
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12985
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4739
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10598
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6119
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12985
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4739
Składniki
Pokrojoną w kostkę cebulę podsmażamy na oleju. Pokrojoną w kostkę cukinię i paprykę dodajemy do podsmażonej cebuli. Podsmażamy około 5 minut. Nie używamy przykrywki.
Na koniec dodajemy pomidory pokrojone w kostkę.
Smażymy kolejnych 5 minut. Dodajemy świeży czosnek i przyprawy. Przygotowane warzywa podajemy z kaszą kuskus.