Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne danie na jesień i zimę.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1593
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 980
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1593
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 980
Składniki
Cebulę kroimy w pióra i smażymy aż zmięknie (można od razu dodać sól i pieprz). Listki jarmużu obrywamy ze zgrubiałych łodyżek, zalewamy wrzątkiem, a następnie odcedzamy. Do cebuli dodajemy jarmuż, smażymy około 1 minuty, a następnie wrzucamy ugotowane ziemniaki, mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem i gotowe!