Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko i smacznie,aromatycznie i na ostro,serdecznie polecam:) Jeśli nie lubicie ostrości można papryczek nie dawać.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 152
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 152
Składniki
Cebulę pokrojoną w piórka zeszklić na łyżce masła lub innego tłuszczu jaki używacie. Dodać pieczarki pokrojone w talarki i na mocnym ogniu podsmażyć. Posolić.Smażymy na dużym ogniu by pieczarki nie gotowały się kiedy puszczają soki.
Kiełbasę pokroić w talarki,paprykę w kostkę ,a papryczkę chili w cieńkie paski. Wrzucić do rondla.
Dodać 200g mrożonej fasolki,podlać wodą tyle by przykryła warzywa i kiełbasę. Dodać podsmażone pieczarki i pogotować 10min.
Mąkę roztrzepaną wlać do potrawki,jak również śmietankę. Zagotować,doprawić do smaku solą ,maggi,i pieprzem jeśli jest potrzeba.
Smacznego życzę!