Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka roladka bardzo często gości w moim domu. Jest bardzo prosta w wykonaniu, smaczna oraz sycąca.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 560
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 560
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Przygotowanie: Kotlety opłukać, osuszyć, natrzeć solą, pieprzem i rozbić tłuczkiem dosyć cienko. Następnie posypać przyprawą do gyrosa. Kiełbasę ponacinać ukośnie, położyć na kotlecie, zwinąć w roladkę, skropić olejem i spiąć wykałaczkami. Naczynie żaroodporne posmarować masłem, ułożyć roladki, podlać delikatnie wodą i przykryć folią aluminiową. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni i piec około 40 minut. Pod koniec pieczenia zdjąć folię aluminiową i roladki zrumienić. Podawać do obiadu z sosem grzybowym.