Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka roladka bardzo często gości w moim domu. Jest bardzo prosta w wykonaniu, smaczna oraz sycąca.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17742
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1834
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15511
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6765
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17742
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1834
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15511
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6765
Składniki
Przygotowanie: Kotlety opłukać, osuszyć, natrzeć solą, pieprzem i rozbić tłuczkiem dosyć cienko. Następnie posypać przyprawą do gyrosa. Kiełbasę ponacinać ukośnie, położyć na kotlecie, zwinąć w roladkę, skropić olejem i spiąć wykałaczkami. Naczynie żaroodporne posmarować masłem, ułożyć roladki, podlać delikatnie wodą i przykryć folią aluminiową. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni i piec około 40 minut. Pod koniec pieczenia zdjąć folię aluminiową i roladki zrumienić. Podawać do obiadu z sosem grzybowym.