Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1293
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39305
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1293
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39305
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, posypać solą i pieprzem, rozbić dosyć cienko. Włożyć do rondelka, obłożyć posiekaną cebulą i zalać mlekiem, wstawić do lodówki na dwie godziny żeby mięso skruszało. Następnie kotlety osuszyć, posmarować chrzanem, położyć obrane jajko, zawinąć w kopertę i spiąć wykałaczkami. Gotowe roladki włożyć do rondelka, zalać rosołem i dusić na wolnym ogniu około godziny. Podawać do obiadu lub jako przekąskę. SMACZNEGO.