Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4108
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11253
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6467
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5459
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13471
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5240
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4108
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11253
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6467
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5459
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13471
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5240
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, posypać solą i pieprzem, rozbić dosyć cienko. Włożyć do rondelka, obłożyć posiekaną cebulą i zalać mlekiem, wstawić do lodówki na dwie godziny żeby mięso skruszało. Następnie kotlety osuszyć, posmarować chrzanem, położyć obrane jajko, zawinąć w kopertę i spiąć wykałaczkami. Gotowe roladki włożyć do rondelka, zalać rosołem i dusić na wolnym ogniu około godziny. Podawać do obiadu lub jako przekąskę. SMACZNEGO.