Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Postne danie ale ryba w panierce nie ustępuje schabowym.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Śledzie posypałam przyprawą. Opanierowałam jak schabowe. w mące, rozkłóconym jaju i bułce tartej. Usmażyłam na rumiano. Na talerzu skropiłam sokiem z cytryny. Delicje! Smacznego :)