Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny obiad:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Watrobę pokroić w cieńkie plastry i wymoczyć w wodzie.Odsączyć na sitku,obtoczyć w mące i smażyć z dwóch stron. Usmażoną dać do garnka,dodać wszystkie przyprawy,prócz maggiego i soli,te dodajemy na samym końcu. Zalać wodą i gotować około pół godz. Cebulę pokroić w kostkę i na tłuszczu pozostałym ze smażenia, zeszklić,pod koniec podsypać mąką i zasmażyć. Cebulę dodać do wątroby i zagotować przez 5 min.Doprawić do końcowego smaku. Smacznego życzę!