Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny obiad:)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11296
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4944
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1139
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9842
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1460
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11296
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4944
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1139
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9842
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1460
Składniki
Watrobę pokroić w cieńkie plastry i wymoczyć w wodzie.Odsączyć na sitku,obtoczyć w mące i smażyć z dwóch stron. Usmażoną dać do garnka,dodać wszystkie przyprawy,prócz maggiego i soli,te dodajemy na samym końcu. Zalać wodą i gotować około pół godz. Cebulę pokroić w kostkę i na tłuszczu pozostałym ze smażenia, zeszklić,pod koniec podsypać mąką i zasmażyć. Cebulę dodać do wątroby i zagotować przez 5 min.Doprawić do końcowego smaku. Smacznego życzę!