Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny obiad:)
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 14
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 169
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 257
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 14
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 169
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 257
Składniki
Watrobę pokroić w cieńkie plastry i wymoczyć w wodzie.Odsączyć na sitku,obtoczyć w mące i smażyć z dwóch stron. Usmażoną dać do garnka,dodać wszystkie przyprawy,prócz maggiego i soli,te dodajemy na samym końcu. Zalać wodą i gotować około pół godz. Cebulę pokroić w kostkę i na tłuszczu pozostałym ze smażenia, zeszklić,pod koniec podsypać mąką i zasmażyć. Cebulę dodać do wątroby i zagotować przez 5 min.Doprawić do końcowego smaku. Smacznego życzę!