Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny obiad:)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3713
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2045
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5453
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5494
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3713
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2045
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5453
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5494
Składniki
Watrobę pokroić w cieńkie plastry i wymoczyć w wodzie.Odsączyć na sitku,obtoczyć w mące i smażyć z dwóch stron. Usmażoną dać do garnka,dodać wszystkie przyprawy,prócz maggiego i soli,te dodajemy na samym końcu. Zalać wodą i gotować około pół godz. Cebulę pokroić w kostkę i na tłuszczu pozostałym ze smażenia, zeszklić,pod koniec podsypać mąką i zasmażyć. Cebulę dodać do wątroby i zagotować przez 5 min.Doprawić do końcowego smaku. Smacznego życzę!