Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jednogarnkowe o wyrafinowanym smaku :-)
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 47
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 46
Faworki, nazywane także chrustem, to słodki przysmak, którego nie może zabrak...
Odsłon: 3120
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 47
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 46
Faworki, nazywane także chrustem, to słodki przysmak, którego nie może zabrak...
Odsłon: 3120
Składniki
Mięso płuczemy, osuszamy kroimy w kostkę. Smażymy na oleju 5 minut marchew i cebulę pokroić w kostkę, dodać do mięsa. Oprószyć mąką, zasmażać 3 minuty. Dolać wino i koncentrat pomidorowy, zmiażdżony czosnek, Booguet garni, sól, pieprz. Dusić na małym ogniu 40 minut. Pieczarki pokroić w grube pół - plastry i podsmażyć. Ziemniaki przekroić ugotować razem z pieczarkami i fasolką dodać do mięsa. Wszystko dusić przez ok. 20 minut.