Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jednogarnkowe o wyrafinowanym smaku :-)
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21593
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 75
Idealnie puszysty, delikatny sernik. Prosty do przygotowania.
Odsłon: 101
Dzisiaj ciasto na mace kukurydzianej z truskawkami. Ciasto proste , szybkie w...
Odsłon: 188
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21593
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 75
Idealnie puszysty, delikatny sernik. Prosty do przygotowania.
Odsłon: 101
Dzisiaj ciasto na mace kukurydzianej z truskawkami. Ciasto proste , szybkie w...
Odsłon: 188
Składniki
Mięso płuczemy, osuszamy kroimy w kostkę. Smażymy na oleju 5 minut marchew i cebulę pokroić w kostkę, dodać do mięsa. Oprószyć mąką, zasmażać 3 minuty. Dolać wino i koncentrat pomidorowy, zmiażdżony czosnek, Booguet garni, sól, pieprz. Dusić na małym ogniu 40 minut. Pieczarki pokroić w grube pół - plastry i podsmażyć. Ziemniaki przekroić ugotować razem z pieczarkami i fasolką dodać do mięsa. Wszystko dusić przez ok. 20 minut.