Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 222
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 1528
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 10114
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 920
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 222
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 1528
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 10114
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 920
Składniki
Ziemniaki przełożyć do miski z wodą. Porządnie wyszorować i oskrobać. Ugotować w osolonej wodzie. Jajka ugotować na twardo i obrać ze skorupek. Przekroić na połówki. Oczyszczone, umyte rzodkiewki pokroić w plasterki. Śmietanę wymieszać z kefirem. Dodać chrzan, cukier, sok z cytryny, sól do smaku. Wymieszać. Całe, ciepłe ziemniaki podać z jajkiem, rzodkiewkami, sosem i oprószone koperkiem. Smacznego.