Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3065
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 464
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2636
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3065
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 464
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2636
Składniki
Ziemniaki przełożyć do miski z wodą. Porządnie wyszorować i oskrobać. Ugotować w osolonej wodzie. Jajka ugotować na twardo i obrać ze skorupek. Przekroić na połówki. Oczyszczone, umyte rzodkiewki pokroić w plasterki. Śmietanę wymieszać z kefirem. Dodać chrzan, cukier, sok z cytryny, sól do smaku. Wymieszać. Całe, ciepłe ziemniaki podać z jajkiem, rzodkiewkami, sosem i oprószone koperkiem. Smacznego.