Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 17
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2807
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4164
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 17
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2807
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4164
Składniki
Ziemniaki przełożyć do miski z wodą. Porządnie wyszorować i oskrobać. Ugotować w osolonej wodzie. Jajka ugotować na twardo i obrać ze skorupek. Przekroić na połówki. Oczyszczone, umyte rzodkiewki pokroić w plasterki. Śmietanę wymieszać z kefirem. Dodać chrzan, cukier, sok z cytryny, sól do smaku. Wymieszać. Całe, ciepłe ziemniaki podać z jajkiem, rzodkiewkami, sosem i oprószone koperkiem. Smacznego.