Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 139
Składniki
<strong>Przepis przysłała Agata Skiba z Łabędziowa</strong>
Mięso zmiel z cebulą. Dodaj czosnek, przypraw. Wlej 80 ml wody i oliwę. Wymieszaj, wstaw masę do lodówki na całą noc.
Uformuj wałeczki, nabij je na patyczki do szaszłyków. Piecz około 20 minut w piekarniku (190°C) lub usmaż na patelni grillowej.
Porcje 4 40 min Cena 2,75 zł Kalorie 142 kcalŹródło: Bella Relaks