Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wołowina z fasolką to idealny pomysł na obiad, prosty w przygotowaniu i bardzo smaczny :-)
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 117
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 988
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 117
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 988
Składniki
Fasolkę szparagową oczyścić, umyć i pokroić na mniejsze części. Cebulę posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę
Mięso pokroić w kostkę, przesmażyć na rozgrzanym oleju i zalać wodą do przykrycia mięsa, prawić solą i pieprzem i gotować do miękkości.
Na rozgrzanym oleju zeszklić cebulę i czosnek, dodać fasolkę i chwilę jeszcze smażyć, po czym dodać wszystko do gotującego się mięsa. Gotować ok. 10 minut.