Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wołowina z fasolką to idealny pomysł na obiad, prosty w przygotowaniu i bardzo smaczny :-)
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 203
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8654
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 437
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 203
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8654
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 437
Składniki
Fasolkę szparagową oczyścić, umyć i pokroić na mniejsze części. Cebulę posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę
Mięso pokroić w kostkę, przesmażyć na rozgrzanym oleju i zalać wodą do przykrycia mięsa, prawić solą i pieprzem i gotować do miękkości.
Na rozgrzanym oleju zeszklić cebulę i czosnek, dodać fasolkę i chwilę jeszcze smażyć, po czym dodać wszystko do gotującego się mięsa. Gotować ok. 10 minut.