Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wołowina z fasolką to idealny pomysł na obiad, prosty w przygotowaniu i bardzo smaczny :-)
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 898
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22990
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15399
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 898
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22990
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15399
Składniki
Fasolkę szparagową oczyścić, umyć i pokroić na mniejsze części. Cebulę posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę
Mięso pokroić w kostkę, przesmażyć na rozgrzanym oleju i zalać wodą do przykrycia mięsa, prawić solą i pieprzem i gotować do miękkości.
Na rozgrzanym oleju zeszklić cebulę i czosnek, dodać fasolkę i chwilę jeszcze smażyć, po czym dodać wszystko do gotującego się mięsa. Gotować ok. 10 minut.