Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wrapy zrolowane z jajem"
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 146
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 146
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Składniki
Ugotuj jajka na półmiękko, ostudź. Wędlinę pokrój na paski. Przygotuj wrapy według przepisu na opakowaniu. Każdy układaj na talerzu, posmaruj cienko serkiem. Następnie nałóż na środku wędlinę, pokrojone na kawałki jajko. Zawiń i pokrój wrapy na mniejsze kawałki.Źródło: Olivia