Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Autorski przepis na smaczne i kruche roladki na niedzielny obiad.
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18482
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7058
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30627
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29362
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18482
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7058
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30627
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29362
Składniki
Wykonanie: Kotlety lekko posypać solą i pieprzem i dosyć cienko rozbić. Następnie każdy kotlet posmarować musztardą, położyć plasterek sera, pomidora suszonego, plasterek szynki i kilka listków szpinaku. Zwinąć w roladkę, spiąć wykałaczkami i obsmażyć na oleju z każdej strony. Dolać wody i dusić we własnym sosie do miękkości. SMACZNEGO