Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przedstawiam Wam dzisiaj wyjątkowo aromatyczny sos. Będzie się świetnie nadawał do dowolnego rodzaju mięsa.
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45647
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23128
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1365
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45647
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23128
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1365
Składniki
Dzień 1: namoczyłam grzyby.
Dzień 2: pokrojone na paseczki grzyby i posiekaną cebulę ugotowałam w wodzie, w której się moczyły, lekko osoliłam. Kiedy grzyby były miękkie, dodałam whisky, natkę pietruszki i oregano. Gotowałam 5 minut. Po tym czasie dodałam wymieszane śmietanę, sos sojowy i musztardę. Zagęściłam do konsystencji sosu oprószając mąką. Pogotowałam jeszcze 2 minuty. Gotowe. Podałam z piersią kurczaka.