Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łodyga brokuła jest dość twarda, ale bardzo aromatyczna. Nie warto jej wyrzucać!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1410
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 412
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1410
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 412
Składniki
Kiedy kupuję brokuła, dzielę go na różyczki (do dania z makaronem lub ryżem) i łodygę (rewelacyjną do zupy). Łodyga jest twarda nawet po gotowaniu, więc najlepiej sprawdza się w zupach - kremach. Moje ulubione połączenie to brokuł-por-cukinia-ziemniak-marchewka - dokładny przepis na moim profilu :)