Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łodyga brokuła jest dość twarda, ale bardzo aromatyczna. Nie warto jej wyrzucać!
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 22
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7226
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154887
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1056
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 494
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 22
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7226
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154887
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1056
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 494
Składniki
Kiedy kupuję brokuła, dzielę go na różyczki (do dania z makaronem lub ryżem) i łodygę (rewelacyjną do zupy). Łodyga jest twarda nawet po gotowaniu, więc najlepiej sprawdza się w zupach - kremach. Moje ulubione połączenie to brokuł-por-cukinia-ziemniak-marchewka - dokładny przepis na moim profilu :)