Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste mięso z kurczaka z aromatycznym farszem.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4758
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12897
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5742
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7272
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4758
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12897
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5742
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7272
Składniki
1. Mięso z fileta kroimy na połówki, doprawiamy solą oraz przyprawą.
2. Rozcinamy wzdłuż, robiąc w środku kieszonkę.
3. Warzywa gotujemy w osolonej wodzie. 4. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach.
5. Do sera dodajemy warzywa.
6. Następnie majonez. 7. Doprawiamy pieprzem.
8. Dokładnie mieszamy.
9. Napełniamy farszem kieszonki mięsa.
10. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
11. Zapiekamy 30 minut w 180 °C. 12. Danie gotowe. 13. Smacznego.