Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste mięso z kurczaka z aromatycznym farszem.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 793
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113309
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1317
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 829
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 793
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113309
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1317
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 829
Składniki
1. Mięso z fileta kroimy na połówki, doprawiamy solą oraz przyprawą.
2. Rozcinamy wzdłuż, robiąc w środku kieszonkę.
3. Warzywa gotujemy w osolonej wodzie. 4. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach.
5. Do sera dodajemy warzywa.
6. Następnie majonez. 7. Doprawiamy pieprzem.
8. Dokładnie mieszamy.
9. Napełniamy farszem kieszonki mięsa.
10. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
11. Zapiekamy 30 minut w 180 °C. 12. Danie gotowe. 13. Smacznego.