Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste mięso z kurczaka z aromatycznym farszem.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 494
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16734
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 422
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 494
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16734
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 422
Składniki
1. Mięso z fileta kroimy na połówki, doprawiamy solą oraz przyprawą.
2. Rozcinamy wzdłuż, robiąc w środku kieszonkę.
3. Warzywa gotujemy w osolonej wodzie. 4. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach.
5. Do sera dodajemy warzywa.
6. Następnie majonez. 7. Doprawiamy pieprzem.
8. Dokładnie mieszamy.
9. Napełniamy farszem kieszonki mięsa.
10. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
11. Zapiekamy 30 minut w 180 °C. 12. Danie gotowe. 13. Smacznego.