Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wytrawna crostata"
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34677
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 911
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 352
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3978
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34677
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 911
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 352
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3978
Składniki
?? na ciasto zagnieć, rozwałkuj i wylep nim dno oraz boki formy.
Boczek pokrój w paski, podsmaż na suchej patelni.
Posiekaną szalotkę i grzyby podduś, a następnie wymieszaj z boczkiem i startym serem. Dopraw solą i pieprzem.
Rozłóż farsz na cieście, a jego wystające boki posmaruj jajkiem. Wierzch posyp parmezanem.
Piecz danie 20 minut w piekarniku rozgrzanym 200°C.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 390. Stopień trudności: średni
<strong>Magdalena Tabaczyk z Kępic</strong>Źródło: Telemax