Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wytrawną tartę z cukinią,pomidorami i serem Feta mogłabym jeść codziennie,można ją pałaszować na ciepło,doskonale smakuje też na zimno,bardzo szybko znika ze stołu i na dodatek bardzo łatwo ją przygotować.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2250
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1355
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 510
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3517
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1164
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2250
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1355
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 510
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3517
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1164
Składniki
Zagniatamy ciasto i chłodzimy je co najmniej pół godziny w lodówce.Schłodzone rozwałkujemy i przekładamy do formy,nakłuwamy widelcem i podpiekamy 7-8 minut w piekarniku.
Cebulkę,paprykę i ser Feta kroimy w kostkę i kładziemy na podpieczone ciasto,cukinię kroimy w cienkie plasterki i układamy na wierzchu.całość przyozdabiamy pomidorami.
Do rozkłóconych jajek dodajemy mleko,śmietanę i przyprawy,mieszamy i wylewamy na warzywa
Pieczemy około 40 minut.