Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wytrawną tartę z cukinią,pomidorami i serem Feta mogłabym jeść codziennie,można ją pałaszować na ciepło,doskonale smakuje też na zimno,bardzo szybko znika ze stołu i na dodatek bardzo łatwo ją przygotować.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2593
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 133
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 229
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2593
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 133
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 229
Składniki
Zagniatamy ciasto i chłodzimy je co najmniej pół godziny w lodówce.Schłodzone rozwałkujemy i przekładamy do formy,nakłuwamy widelcem i podpiekamy 7-8 minut w piekarniku.
Cebulkę,paprykę i ser Feta kroimy w kostkę i kładziemy na podpieczone ciasto,cukinię kroimy w cienkie plasterki i układamy na wierzchu.całość przyozdabiamy pomidorami.
Do rozkłóconych jajek dodajemy mleko,śmietanę i przyprawy,mieszamy i wylewamy na warzywa
Pieczemy około 40 minut.