Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19385
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13107
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1756
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232223
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19385
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13107
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1756
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232223
Składniki
Mięso obrałam z kaczki , dodałam do mięsa przyprawy i zmalaksowałam. Farsz nakładałam na arkusze ciasta filo. Ciasto wcześniej smarowałam rozkłóconym jajem aby się zlepiało. Uformowałam cukierki, posmarowałam je po wierzchu jajem i posypałam czarnuszką. Piekłam w 200 stopniach do zrumienienia ciasta. Ciasto jest cieniutkie i chyba nie znam szybciej przygotowanych pierogów.
Smacznego :)