Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wytrawne tartaletki z cukinią i brokułami"
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 176
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3935
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 317
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 825
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 176
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3935
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 317
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 825
Składniki
<strong>Przepis przysłała Aneta Klimecka z Katowic</strong>
Ciasto: , pół szklanki wody i szczyptę soli wyrób. Włóż na 30 min do lodówki. Ciasto rozwałkuj, wylep foremki, ponakłuwaj. Piecz 20 min w 180°C.
Farsz: cukinię pokrój w kostkę. Czosnek posiekaj, zeszklij na oliwie. Dodaj cukinię i brokuły, podsmaż. Podlej wodą, podduś. Przypraw. Babeczki posmaruj sosem peccorino, napełnij farszem. Piecz 15 min.Źródło: Chwila dla Ciebie