Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 07-01-2011
Każdy ma swoje wariacje na temat tego dania, a oto moja propozycja najprostrza z możliwych ;)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11983
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16542
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5329
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11983
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16542
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5329
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę, podsmażamy na oliwie. Dodajemy mięso i razem smażymy,aż mięso się zetnie. Dodajemy całe opakowanie przyprawy chili con carne, mieszamy i zalewamy wodą, wyciskamy czosnek,mieszamy. Dusimy pod przykryciem ok.15 min. Dodajemy pomidory razem z sosem, dusimy kolejne 5 min, dodajemy fasolę razem z sosem, dusimy 5 min, dodajemy kukurydzę. Całośc dusimy 10 min, wyłączamy zostawiamy pod przykryciem do ostygnięcia. Najlepsze jak wszystkie składniki sobą przejdą. Smacznego :)