Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 07-01-2011
Każdy ma swoje wariacje na temat tego dania, a oto moja propozycja najprostrza z możliwych ;)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10501
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6056
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12918
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4660
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10501
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6056
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12918
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4660
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę, podsmażamy na oliwie. Dodajemy mięso i razem smażymy,aż mięso się zetnie. Dodajemy całe opakowanie przyprawy chili con carne, mieszamy i zalewamy wodą, wyciskamy czosnek,mieszamy. Dusimy pod przykryciem ok.15 min. Dodajemy pomidory razem z sosem, dusimy kolejne 5 min, dodajemy fasolę razem z sosem, dusimy 5 min, dodajemy kukurydzę. Całośc dusimy 10 min, wyłączamy zostawiamy pod przykryciem do ostygnięcia. Najlepsze jak wszystkie składniki sobą przejdą. Smacznego :)