Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zdjęcie nie wygląda może apetycznie ale ryba a zwłaszcza sos jest pyszniutki!!!!
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 14363
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1029
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4333
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 930
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 1161
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 4127
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 14363
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1029
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4333
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 930
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 1161
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 4127
Składniki
Czosnek drobno posiekaj i rozetrzyj z 2 szczyptami soli, dodaj sok z cytryny i pieprz. Rybę natrzyj powstałą masą i odstaw na 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 180 stopni, rybę włóż do piekarnika w żaroodpornym naczyniu i piecz przez 15 minut.
Cebulę, chilli i pomidora obierz, pokrój i zmiksuj razem z kolendrą. Na patelni rozgrzej oliwę i przesmaż zmiksowane warzywa. Mieszając, powoli wlej mleko kokosowe. Duś jeszcze chwilę, aż sos zgęstnieje. Polej sosem rybę i podpiecz jeszcze 15-20 minut.