Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zdjęcie nie wygląda może apetycznie ale ryba a zwłaszcza sos jest pyszniutki!!!!
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3933
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19914
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3036
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4247
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3933
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19914
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3036
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4247
Składniki
Czosnek drobno posiekaj i rozetrzyj z 2 szczyptami soli, dodaj sok z cytryny i pieprz. Rybę natrzyj powstałą masą i odstaw na 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 180 stopni, rybę włóż do piekarnika w żaroodpornym naczyniu i piecz przez 15 minut.
Cebulę, chilli i pomidora obierz, pokrój i zmiksuj razem z kolendrą. Na patelni rozgrzej oliwę i przesmaż zmiksowane warzywa. Mieszając, powoli wlej mleko kokosowe. Duś jeszcze chwilę, aż sos zgęstnieje. Polej sosem rybę i podpiecz jeszcze 15-20 minut.