Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biała kiełbaska ma wyjątkowy smak. Doskonale komponuje się z porem i stąd moja zapiekanka. Delikatny smak chrzanu. Kawałki chrupiących grzanek. To jest to.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 153
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 66
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1095
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 153
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 66
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1095
Składniki
Białą kiełbasę ugotować. Około 20 minut parzyć na wolnym ogniu. Każdą kiełbaskę pokroić na 4 części. Kromki chleba pokroić w kostkę i opiec na suchej patelni. Pora, białą część, pokroić w półplasterki i przelać na sicie najpierw gorącą a następnie zimną wodą. Osączyć na sicie. Majonez wymieszać z chrzanem. W naczyniu żaroodpornym ułożyć pokrojone białe kiełbaski. A między kawałkami kiełbasy ułożyć grzanki. Na wierzchu ułożyć pokrojonego pora. Oprószyć delikatnie solą i świeżo mielonym czarnym pieprzem. Posmarować majonezem z chrzanem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 20-25 min.
Smacznego