Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe w wykonaniu, idealne jako danie obiadowe jak i na kolację.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112852
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 144
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 325
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 395
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 706
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112852
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 144
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 325
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 395
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 706
Składniki
Pierś z kurczaka kroimy na kawałki i rozbijamy jak schabowe. Następnie przyprawiamy, obtaczamy w jajku i w rozdrobnionych płatkach. Kładziemy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Pieczarki podsmażyć na maśle lub oleju, można też dać posiekaną cebulkę. (przyprawiamy solą i pieprzem).W tym czasie smarujemy piersi sosem z majonezu i keczupu i wykładamy na nie podsmażone pieczarki. Piec około 25 min w 180 stopniach. Polecam przykryć blachę folią aluminiowa aby piersi się nie wysuszyły. Można również na pieczarki dać jeszcze starty ser ;) Smacznego!