Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
POKROJONA NA CZTERY CZęśCI DELIKATNIE PODPIECZONA PIERś Z KURCZAKA PRZEłOżONA PLASTERKAMI śWIEżEGO POMIDORA I ZAPIECZONA POD PLASTERKIEM SERA MOZZARELLA.
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 581
Pomysł na przystawkę do czosnkowego chleba lub dodatek do obiadu lub kolacji....
Odsłon: 38
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 101
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 581
Pomysł na przystawkę do czosnkowego chleba lub dodatek do obiadu lub kolacji....
Odsłon: 38
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 101
Składniki
Pierś zamarynować I odstawić najlepiej na 24 godziny do lodówki, żeby mięso dobrze się przemaserowało. następnie odpiekamy delikatnie na różowawy kolor, kroimy na 4 części przekłdamy pomidorem i kładziemy plasterek mozzarelli, posypujemy suszonym pomidorem i zapiekamy 15 minut w piekarniku nagrzanym 220 C tuż przed podaniem. Życzę smacznego ;-)