Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
POKROJONA NA CZTERY CZęśCI DELIKATNIE PODPIECZONA PIERś Z KURCZAKA PRZEłOżONA PLASTERKAMI śWIEżEGO POMIDORA I ZAPIECZONA POD PLASTERKIEM SERA MOZZARELLA.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 145
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 145
Składniki
Pierś zamarynować I odstawić najlepiej na 24 godziny do lodówki, żeby mięso dobrze się przemaserowało. następnie odpiekamy delikatnie na różowawy kolor, kroimy na 4 części przekłdamy pomidorem i kładziemy plasterek mozzarelli, posypujemy suszonym pomidorem i zapiekamy 15 minut w piekarniku nagrzanym 220 C tuż przed podaniem. Życzę smacznego ;-)