Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz szybkiego, prostego, smacznego pomysłu na obiad, dobrze trafiłeś. Filety kurczaka pod grzybową pierzynką, wszystko pieczone w piekarniku
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2296
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4385
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1313
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 295
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2296
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4385
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1313
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 295
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, delikatnie rozbijam, doprawiam pieprzem oraz solą. Następnie układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. 2. Musztardę mieszam z majonezem i smaruję każdy kawałek mięsa.
3. Na mięsie układam pieczarki pokrojone w plasterki. 4. Na grzybach układam pomidory pokrojone w plasterki. 5. Wierzch posypuję żółtym serem startym na tarce o dużych oczkach i piekę rozgrzanym piekarniku 20 minut w 180°C,
6. Kotlety gotowe, podaję z ziemniakami oraz surówką. 7. Smacznego.