Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz szybkiego, prostego, smacznego pomysłu na obiad, dobrze trafiłeś. Filety kurczaka pod grzybową pierzynką, wszystko pieczone w piekarniku
Przepis dnia
Polecam. Sprawdziłam. To jest dobre. Syci i odżywia.
Odsłon: 2698
Najlepsze domowe. Pachnące masełkiem, dlatego nie ma potrzeby dodawania olejk...
Odsłon: 582
Przepis dnia
Polecam. Sprawdziłam. To jest dobre. Syci i odżywia.
Odsłon: 2698
Najlepsze domowe. Pachnące masełkiem, dlatego nie ma potrzeby dodawania olejk...
Odsłon: 582
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, delikatnie rozbijam, doprawiam pieprzem oraz solą. Następnie układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. 2. Musztardę mieszam z majonezem i smaruję każdy kawałek mięsa.
3. Na mięsie układam pieczarki pokrojone w plasterki. 4. Na grzybach układam pomidory pokrojone w plasterki. 5. Wierzch posypuję żółtym serem startym na tarce o dużych oczkach i piekę rozgrzanym piekarniku 20 minut w 180°C,
6. Kotlety gotowe, podaję z ziemniakami oraz surówką. 7. Smacznego.