Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz szybkiego, prostego, smacznego pomysłu na obiad, dobrze trafiłeś. Filety kurczaka pod grzybową pierzynką, wszystko pieczone w piekarniku
Jeśli masz mało czasu, tylko podstawowe składniki w spiżarce i lodówce oraz d...
Odsłon: 1512
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 239
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 248
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 239
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 8604
Jeśli masz mało czasu, tylko podstawowe składniki w spiżarce i lodówce oraz d...
Odsłon: 1512
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 239
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 248
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 239
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 8604
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, delikatnie rozbijam, doprawiam pieprzem oraz solą. Następnie układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. 2. Musztardę mieszam z majonezem i smaruję każdy kawałek mięsa.
3. Na mięsie układam pieczarki pokrojone w plasterki. 4. Na grzybach układam pomidory pokrojone w plasterki. 5. Wierzch posypuję żółtym serem startym na tarce o dużych oczkach i piekę rozgrzanym piekarniku 20 minut w 180°C,
6. Kotlety gotowe, podaję z ziemniakami oraz surówką. 7. Smacznego.