Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostały mi kotlety z poprzedniego dnia i roladka,zrobiłam sos na śmietanie ,zapiekłam i było pyszne.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1963
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1641
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2647
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1963
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1641
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2647
Składniki
Kotlety lub roladki z poprzedniego dnia kroję w paski i wkładam do naczynia żaroodpornego lub na blachę.
Posypuję startym serem.Smietanę mieszam z przyprawą do smaku i wlewam na ser.
Wstawiam do piekarnika na temperaturę 180-200 stopni na ok.20 minut.Smakuje dobrze z ryżem,ale też z kaszą i ziemniakami.