Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostały mi kotlety z poprzedniego dnia i roladka,zrobiłam sos na śmietanie ,zapiekłam i było pyszne.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25737
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2741
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1326
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25737
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2741
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1326
Składniki
Kotlety lub roladki z poprzedniego dnia kroję w paski i wkładam do naczynia żaroodpornego lub na blachę.
Posypuję startym serem.Smietanę mieszam z przyprawą do smaku i wlewam na ser.
Wstawiam do piekarnika na temperaturę 180-200 stopni na ok.20 minut.Smakuje dobrze z ryżem,ale też z kaszą i ziemniakami.