Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostały mi kotlety z poprzedniego dnia i roladka,zrobiłam sos na śmietanie ,zapiekłam i było pyszne.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4586
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418023
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4586
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418023
Składniki
Kotlety lub roladki z poprzedniego dnia kroję w paski i wkładam do naczynia żaroodpornego lub na blachę.
Posypuję startym serem.Smietanę mieszam z przyprawą do smaku i wlewam na ser.
Wstawiam do piekarnika na temperaturę 180-200 stopni na ok.20 minut.Smakuje dobrze z ryżem,ale też z kaszą i ziemniakami.