Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny obiad lub kolacja na cieplo. Nalesniki nadziewane lososiem i zapiekane z pysznym sosem.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8697
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10317
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4681
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 758
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8697
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10317
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4681
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 758
Składniki
Wymieszac wszystkie skladniki na nalesniki i odstawic na 30 min. Stopic maslo, dodac make, nastepnie biale wino i chwile gotowac. Doprawic, dodac smietane i podgrzac, ale juz nie gotowac. Na koniec rozpuscic ser w sosie. Usmazyc cienkie nalesniki. Lososia skropic cytryna i doprawic sola i pieprzem Nadziac kazdy nalesnik plastrem lososia, wlozyc do foremki i zalac sosem. Piec ok. 10 min w temp. 220° C Podawac posypane swiezym koperkiem.