Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na kolację lub przekąskę albo nawet na wizytę gości.
Nóż i deska do krojenia, blacha do pieczenia, łyżka, miska, patelnia, tarka do jarzyn, wykałaczki
Krem przygotowany do ciasta kakaowo - kawowego. Krem bardzo smaczny , myślę ż...
Odsłon: 71
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 98
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 20
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 38332
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 44
Krem przygotowany do ciasta kakaowo - kawowego. Krem bardzo smaczny , myślę ż...
Odsłon: 71
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 98
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 20
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 38332
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 44
Składniki
Pieczarki smażymy z cebulą na niewielkiej ilości oleju.
W tym czasie drobno kroimy paprykę wygniazdowaną i pozbawioną pestek oraz wędlinę.
Ścieramy na tarce ser, odsączamy z soku kukurydzę.
Składniki łączymy w misce razem z podsmażonymi pieczarkami. Doprawiamy ketchupem do smaku. Mieszamy.
Wrapy kroimy na ćwiartki.
Bierzemy do ręki każdą ćwiartkę po kolei i nakładamy łyżką farsz, formujemy rożki i łączymy wykałaczką. Każdy rożek układamy na blasze do pieczenia.
Wkładamy do piekarnika i pieczemy w temperaturze 180 stopni Celsjusza 20 minut. Przed podaniem studziły chwilę.