Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka zapiekanka z warzywami z sosem z czerwonych warzyw.
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 847
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 819
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 73
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 847
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 819
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 73
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju. 2. Doprawiamy przyprawą oraz solą. 3. Ryż gotujemy w osolonej wodzie.
4. Warzywa również gotujemy w osolonej wodzie.
5. Na dnie naczynia żaroodpornego układamy ryż.
6. Sos rozrabiamy w 1 szk. wody, gotujemy. 7. Sosem polewamy ryż.
8. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju.
9. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
10. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
11. Pieczarki wykładamy na ryż.
12. Grzyby przykrywamy mięsem.
13. Na Mięso warzywa.
14. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach i posypujemy wierzch zapiekanki, dwie minutki zapiekamy do chwili rozpuszczenia.
15. Danie gotowe. 16. Smacznego.