Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój przepis na smaczną zapiekankę.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 324
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 736
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 749
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 38
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 324
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 736
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 749
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 38
Składniki
Wykonanie: Kukurydzę dobrze osączyć, dodać rozbełtane jajka z przyprawami do smaku, masło i dobrze wymieszać. Śmietanę wlać do rondelka i gotować na wolnym ogniu do zgęstnienia. Następnie ostudzić, wymieszać z kukurydzą, przełożyć do foremki żaroodpornej wysmarowanej masłem. Piec przez pół godziny w temperaturze 180 stopni.