Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nawet niejadki się na nią skusza.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3041
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 184
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 920
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 640
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3041
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 184
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 920
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 640
Składniki
Makaron gotujemy al'dente.Na patelni rozgrzewamy olej(3łyzki)szklimy drobno pokrojona cebule i czosnek.Dodajemy mięso mielone dosalamy dodajemy pieprz i trochę maggi dusimy ok 10 min.Do mięsa dodajemy pomidory i wszystko dobrze mieszamy do połączenia się składników.Posypujemy odrobina ziół prowansalskich i dusimy jeszcze 10 min.Do tak uduszonego mięsa dodajemy makaron mieszamy i wykładamy do formy żaroodpornej.Zapiekamy 20 min w temp.150st.Na koniec posypujemy startym serem i polewamy ketchupem. SmacznegoxD