Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nawet niejadki się na nią skusza.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 317
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 720
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 738
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 33
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 317
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 720
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 738
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 33
Składniki
Makaron gotujemy al'dente.Na patelni rozgrzewamy olej(3łyzki)szklimy drobno pokrojona cebule i czosnek.Dodajemy mięso mielone dosalamy dodajemy pieprz i trochę maggi dusimy ok 10 min.Do mięsa dodajemy pomidory i wszystko dobrze mieszamy do połączenia się składników.Posypujemy odrobina ziół prowansalskich i dusimy jeszcze 10 min.Do tak uduszonego mięsa dodajemy makaron mieszamy i wykładamy do formy żaroodpornej.Zapiekamy 20 min w temp.150st.Na koniec posypujemy startym serem i polewamy ketchupem. SmacznegoxD