Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nawet niejadki się na nią skusza.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 14
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 177
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 14
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 177
Składniki
Makaron gotujemy al'dente.Na patelni rozgrzewamy olej(3łyzki)szklimy drobno pokrojona cebule i czosnek.Dodajemy mięso mielone dosalamy dodajemy pieprz i trochę maggi dusimy ok 10 min.Do mięsa dodajemy pomidory i wszystko dobrze mieszamy do połączenia się składników.Posypujemy odrobina ziół prowansalskich i dusimy jeszcze 10 min.Do tak uduszonego mięsa dodajemy makaron mieszamy i wykładamy do formy żaroodpornej.Zapiekamy 20 min w temp.150st.Na koniec posypujemy startym serem i polewamy ketchupem. SmacznegoxD