Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zapiekanka wymyślona przeze mnie ;)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 792
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 792
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Makaron gotujemy al dente. Kiełbaskę kroimy w kostkę i przesmażamy wraz z cebulą również pokrojoną w kostkę na małej ilości tłuszczu. Następnie dodajemy pieczarki w półplasterki i paprykę w kostkę. Podlewamy wodą przyprawiamy solą, pieprzem , papryką ostrą, papryką słodką, tabasco i dusimy. Gdy składniki będą miękkie dodajemy koncentrat i keczup. Na koniec dodajemy serek topiony aby zagęścić nasz sos. Do tego farszu dodajemy makaron i dokładnie mieszamy . Przekładamy do naczynia żaroodpornego i obficie posypujemy startym serem. Pieczemy w piekarniku około 25 min w 180 stopniach. Smacznego ;)