Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka zapiekanka może być alternatywą na szybki obiad w tygodniu.
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 24
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 150
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 24
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 150
Składniki
Wszystkie składniki sosu połączyć, doprawić do smaku przyprawami. Makaron ugotować w osolonej wodzie na pół twardo. Polędwicę pokroić w kwadraciki. Cukinię i paprykę umyć usunąć pestki. Pokroić w kostkę. Marchewkę obrać i również pokroić w kostkę. Por w krążki. Wszystkie warzywa plus groszek i szpinak poddusić na oleju. Makaron wymieszać z warzywami i ułożyć w żaroodpornym naczyniu. Zalać składniki w naczyniu sosem. Zapiekać około 30 minut w temp. 180C.