Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka zapiekanka może być alternatywą na szybki obiad w tygodniu.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 319
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 48
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 76
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 55
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 319
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 48
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 76
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 55
Składniki
Wszystkie składniki sosu połączyć, doprawić do smaku przyprawami. Makaron ugotować w osolonej wodzie na pół twardo. Polędwicę pokroić w kwadraciki. Cukinię i paprykę umyć usunąć pestki. Pokroić w kostkę. Marchewkę obrać i również pokroić w kostkę. Por w krążki. Wszystkie warzywa plus groszek i szpinak poddusić na oleju. Makaron wymieszać z warzywami i ułożyć w żaroodpornym naczyniu. Zalać składniki w naczyniu sosem. Zapiekać około 30 minut w temp. 180C.