Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka zapiekanka może być alternatywą na szybki obiad w tygodniu.
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 15
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 41
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23666
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 439
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 261
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 15
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 41
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23666
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 439
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 261
Składniki
Wszystkie składniki sosu połączyć, doprawić do smaku przyprawami. Makaron ugotować w osolonej wodzie na pół twardo. Polędwicę pokroić w kwadraciki. Cukinię i paprykę umyć usunąć pestki. Pokroić w kostkę. Marchewkę obrać i również pokroić w kostkę. Por w krążki. Wszystkie warzywa plus groszek i szpinak poddusić na oleju. Makaron wymieszać z warzywami i ułożyć w żaroodpornym naczyniu. Zalać składniki w naczyniu sosem. Zapiekać około 30 minut w temp. 180C.