Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegańska zapiekanka bez mięsa i sera.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1776
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 384
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21878
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1776
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 384
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21878
Składniki
Makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie. Fasolkę szparagową gotujemy do miękkości w osobnym garnku.
Cebulę i czosnek kroimy w drobną kosteczkę i podsmażamy na oliwie. Zalewamy passatą i doprawiamy. Gotujemy przez kilka minut.
Warzywa czyścimy, obieramy i kroimy w kostkę. Do naczynia żaroodpornego przesypujemy makaron i zalewamy go połową sosu pomidorowego. Na górę wysypujemy wymieszane warzywa i zalewamy resztą sosu.
Pieczemy przez 20 minut w piekarniku nagrzanym do 190 stopni.