Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegańska zapiekanka bez mięsa i sera.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13113
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2488
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3631
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4536
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13113
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2488
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3631
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4536
Składniki
Makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie. Fasolkę szparagową gotujemy do miękkości w osobnym garnku.
Cebulę i czosnek kroimy w drobną kosteczkę i podsmażamy na oliwie. Zalewamy passatą i doprawiamy. Gotujemy przez kilka minut.
Warzywa czyścimy, obieramy i kroimy w kostkę. Do naczynia żaroodpornego przesypujemy makaron i zalewamy go połową sosu pomidorowego. Na górę wysypujemy wymieszane warzywa i zalewamy resztą sosu.
Pieczemy przez 20 minut w piekarniku nagrzanym do 190 stopni.