Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegańska zapiekanka bez mięsa i sera.
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10015
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9051
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6412
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10015
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9051
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6412
Składniki
Makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie. Fasolkę szparagową gotujemy do miękkości w osobnym garnku.
Cebulę i czosnek kroimy w drobną kosteczkę i podsmażamy na oliwie. Zalewamy passatą i doprawiamy. Gotujemy przez kilka minut.
Warzywa czyścimy, obieramy i kroimy w kostkę. Do naczynia żaroodpornego przesypujemy makaron i zalewamy go połową sosu pomidorowego. Na górę wysypujemy wymieszane warzywa i zalewamy resztą sosu.
Pieczemy przez 20 minut w piekarniku nagrzanym do 190 stopni.