Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie wymyślone z lenistwa i wcale nie jest gorsze od tych przygotowywanych z namaszczeniem:) Raz na jakiś czas możemy sobie pofolgować:)
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 322
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11127
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3740
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1283
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 322
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11127
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3740
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1283
Składniki
Makaron gotujemy, odcedzamy. Nie musi być zupełnie miękki, dojdzie jeszcze w czasie pieczenia.
Mrożone warzywa podsmażamy lekko na patelni na oliwie, doprawiamy, dodajemy kukurydzę.
Sos boloński rozrabiamy wg przepisu z paczki, potem dolewamy ok.150ml wody i dodajemy koncentrat, mieszamy dokładnie.
Na spód naczynia kładziemy plastry masła, na to ugotowany makaron, zalewamy połową sosu, na to wykładamy warzywa i wylewamy drugą połowę sosu. Na koniec oczywiście ser i pieczemy.