Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie wymyślone z lenistwa i wcale nie jest gorsze od tych przygotowywanych z namaszczeniem:) Raz na jakiś czas możemy sobie pofolgować:)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336619
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3666
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422756
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2464
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336619
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3666
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422756
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2464
Składniki
Makaron gotujemy, odcedzamy. Nie musi być zupełnie miękki, dojdzie jeszcze w czasie pieczenia.
Mrożone warzywa podsmażamy lekko na patelni na oliwie, doprawiamy, dodajemy kukurydzę.
Sos boloński rozrabiamy wg przepisu z paczki, potem dolewamy ok.150ml wody i dodajemy koncentrat, mieszamy dokładnie.
Na spód naczynia kładziemy plastry masła, na to ugotowany makaron, zalewamy połową sosu, na to wykładamy warzywa i wylewamy drugą połowę sosu. Na koniec oczywiście ser i pieczemy.