Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dostałam dużego kabaczka , więc postanowiłam zrobić w nim zapiekankę na obiad. Wyszły dwie wersje , smaczne i łatwe w zrobieniu.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31044
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5851
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31044
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5851
Składniki
Kabaczek kroję na połowę i wyjmuję środek z pestkami.Cebulę obieram i kroję w kostkę.Papykę kroję w paseczki.
Mięso mielone mieszam z ryżem, serkiem, cebulą i papryką. Doprawiam do smaku.Dzielę na dwie części , jedną umieszczam w pierwszej części kabaczka.Do drugiej dodaję śmietanę, mieszam i wkładam do drugiej części kabaczka.Piekę ok.godz. w tem.170 stopni.Najlepiej smakuje na ciepło z sosem pomidorowym z bazylią.