Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka pasuje z ziemniakami lub np kaszą.Podaję składniki na większe naczynie żaroodporne
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 305
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 728
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 305
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 728
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Składniki
Marchew oczyścić i zetrzeć na drobniejszych oczkach.Pieczarki i cebule oczyścić,pokroić na mniejsze kawałki i udusić na odrobinie oleju tak b y odparował nadmiar wody.Doprawić pieprzem i solą.Filety pokroić w kostkę i wymieszać z curry.Ser utrzeć na dużych oczkach i wymieszać z majonezem.
Utartą marchewkę rozłożyć na posmarowanej tłuszczem blasze lub naczyniu żaroodpornym,na marchew rozłożyć pokrojonego i doprawionego fileta,następnie pieczarki z cebulą a na końcu rozłożyć warstwę sera z majonezem.Piec w temp.180 st ok 50 min.Posypać posiekaną natką.