Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryż zapiekany z fasolką szparagową i kapustą pekińską z dodatkiem aromatycznego sosu sojowego. Polecam na obiad lub kolację.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8446
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6844
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4673
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327256
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8446
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6844
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4673
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327256
Składniki
Ryż ugotować według przepisu na opakowaniu.
Olej rozgrzać na patelni, dodać zamrożoną fasolkę i dusić pod przykryciem przez około 10 minut. Po tym czasie fasolka powinna już być rozmrożona i wstępnie podduszona.
Kapustę pekińską umyć, pokroić w paski o szerokości około 2 cm, dodać do fasolki i dusić przez około 10 minut pod przykryciem.
Do warzyw dodać około 3-4 łyżek sosu sojowego oraz ryż. Całość dokładnie wymieszać, a następnie przełożyć do naczynia żaroodpornego i zapiekać przez 20 minut w temperaturze 190 stopni Celsjusza.