Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można wykorzystać pozostałości z obiadu, lub przygotować wcześniej, a zapiec np po pracy
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 138
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 202
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1283
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 510
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 138
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 202
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1283
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 510
Składniki
Ryż ugotować na sypko,paprykę, cebulę i boczek pokroić w kostkę, ser zetrzeć na tarce.
Podsmażyć boczek, dodać cebulę, zrumienić. Ugotowany ryż, oraz resztę składników wymieszać, przełożyć do żaroodpornego naczynia, posypać serem i zapiec, aż ser się zrumieni. Można w piekarniku, ja zapiekałam w mikrofali 10 min. Smacznego!