Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można wykorzystać pozostałości z obiadu, lub przygotować wcześniej, a zapiec np po pracy
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 141
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1170
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1210
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13310
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 141
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1170
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1210
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13310
Składniki
Ryż ugotować na sypko,paprykę, cebulę i boczek pokroić w kostkę, ser zetrzeć na tarce.
Podsmażyć boczek, dodać cebulę, zrumienić. Ugotowany ryż, oraz resztę składników wymieszać, przełożyć do żaroodpornego naczynia, posypać serem i zapiec, aż ser się zrumieni. Można w piekarniku, ja zapiekałam w mikrofali 10 min. Smacznego!