Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można wykorzystać pozostałości z obiadu, lub przygotować wcześniej, a zapiec np po pracy
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 322
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 731
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 746
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 36
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 322
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 731
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 746
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 36
Składniki
Ryż ugotować na sypko,paprykę, cebulę i boczek pokroić w kostkę, ser zetrzeć na tarce.
Podsmażyć boczek, dodać cebulę, zrumienić. Ugotowany ryż, oraz resztę składników wymieszać, przełożyć do żaroodpornego naczynia, posypać serem i zapiec, aż ser się zrumieni. Można w piekarniku, ja zapiekałam w mikrofali 10 min. Smacznego!