Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas na relaks przy gotowaniu. Gotujemy ryż, w tym samym czasie przygotowujemy resztę.Potem do piekarnika i samo się robi. No samo się nie zje, ale zniknie w oka mgnieniu, to pewne ;)
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 211
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4872
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4794
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44777
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 401
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 211
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4872
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4794
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44777
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 401
Składniki
Ryż gotujemy troszkę krócej niż w przepisie zawartym na opakowaniu. Odcedzamy i studzimy. Mięso kroimy w kostkę, podsmażamy na rozgrzanym tłuszczu z dodatkiem przyprawy. Dodajemy posiekaną cebulę, chwilę razem smażymy. Ryż, mięso wraz z olejem, starty ser, osączoną z zalewy kukurydzę, pokrojoną w kostkę paprykę i ogórki oraz starty ser mieszamy razem, przekładamy do naczynia żaroodpornego. Majonez, ketchup, śmietanę, przeciśnięty przez praskę czosnek i paprykę dokładnie łączymy, polewamy ryż. Całość pieczemy 25 minut w temperaturze 190°C.