Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i zdrowa zapiekanka warzywna. Filipek uwielbia warzywa – zwłaszcza marchewkę oraz kukurydzę ???? Dlatego tą zapiekankę wręcz pochłonął ????
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 94072
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1889
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5706
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5690
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 94072
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1889
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5706
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5690
Składniki
1. Brokuł rozdziel na mniejsze różyczki . Warzywa obierz. I za pomocą obieraczki pokrój ziemniaki marchew w cieniutkie plasterki. Pieczarki pokrój na 4 części. 2. Dno naczynia żaroodpornego wysmaruj olejem i układamy : plasterki ziemniaków, marchew , plasterki ziemniaków, marchew , fasolka szparagowa, brokuł , pieczarki, 3. Jajko rozbełtaj ze śmietanką, dodaj ser , i dopraw solą i pieprzem. Całością polej zapiekankę. Zapiekankę przykryj folią aluminiową – błyszczącą stroną do zapiekanki. I piecz około 60 minut w 185 stopniach.