Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
No niech Wam będzie! Danie wegetariańskie.
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18474
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7054
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30617
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29358
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18474
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7054
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30617
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29358
Składniki
Paprykę, cukinię i brokuły umyć, oczyścić z nasion i pokroić na duże kawałki. Cebulę pokroić w piórka.
Do rozgrzanego oleju w woku lub na głębokiej patelni dodać pokrojone warzywa i smażyć przez około 5 minut na dużym ogniu.
Przenieść warzywa do naczynia żaroodpornego. W misce wymieszać jajka, mleko, drobno posiekany czosnek i starty ser, doprawić suszoną bazylią, pieprzem i solą.
Polać warzywa mieszaniną jajeczną i piec przez około 25 minut, aż całość zesztywnieje.
Podawać na ciepło z liściem sałaty do dekoracji. Smacznego!