Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
No niech Wam będzie! Danie wegetariańskie.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8642
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7214
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4928
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327862
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8642
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7214
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4928
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327862
Składniki
Paprykę, cukinię i brokuły umyć, oczyścić z nasion i pokroić na duże kawałki. Cebulę pokroić w piórka.
Do rozgrzanego oleju w woku lub na głębokiej patelni dodać pokrojone warzywa i smażyć przez około 5 minut na dużym ogniu.
Przenieść warzywa do naczynia żaroodpornego. W misce wymieszać jajka, mleko, drobno posiekany czosnek i starty ser, doprawić suszoną bazylią, pieprzem i solą.
Polać warzywa mieszaniną jajeczną i piec przez około 25 minut, aż całość zesztywnieje.
Podawać na ciepło z liściem sałaty do dekoracji. Smacznego!