Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Głównym składnikiem są ziemniaki, ryba i garść przypraw.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 308
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 715
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 734
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 32
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 308
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 715
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 734
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 32
Składniki
Ziemniaki i marchew pokroić bardzo cienko w plasterki. Umieścić na dnie naczynia. Polać połową oliwki i posypać połową przypraw. Na wierzch dać płaty ryby i powtórzyć czynność z ziołami, solą i oliwką. Piec 1/2 godziny w 180*